OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa.

Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Laji Jääpallo
Kotipaikka Oulu
Sarja P11SM-sarja sekä Norrbottenin sarja
Jäseniä 30
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Petri

Hei

Uusi kausi alkamassa ja vanhempien palaveri ois paikallaan. Ehdotuksia sopivasta ajankohdasta otetaan vastaan. Paras vaihtoehto ois varmaan kokoontua esim bandykahvioon ihan vain vanhempien kesken. Toinen vaihtoehto on pitää palaveri treenien aikaan pukukopissa. Allekirjoittaneelle sopii näillä tiedoin ma - to 17--> seuraavan kahden viikon ajan.
Vastaile tähän viestiin sopivien ja sopimattomien aikojen kera, niin katsotaan löytyiskö ajankohta, jolloin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.
Jos ja kun löytyy halua ottaa isompaakin roolia joukkueen toiminnassa, niin tervetuloa mukaan. Tekemistä riittää varmasti kaikille halukkaille.

Petri

Kommentti tapahtumaan

Pelaaja ilmoittautui in
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteyshenkilö, valmentajapetri.kvist@gmail.com puh: 040 7177966

OLS P11 treenaa kesäkaudella jalkapalloa, tossubandyä ja muuta liikuntaa. Talvikaudella joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Pakkalan tekojäällä, Raksilan liikuntakeskuksessa.

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia jäseniä koko talven ajan. Lisätietoja Petriltä.

Joukkueen oman sivut Olssin netissä: ols.fi/jääpallo/joukkueet/P11