OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa.

Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Laji Jääpallo
Kotipaikka Oulu
Sarja P11SM-sarja sekä Norrbottenin sarja
Jäseniä 29
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.

Kommentti tapahtumaan

Pelaaja ilmoittautui out
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.

Kommentti tapahtumaan

Pelaaja ilmoittautui in
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteyshenkilö, valmentajapetri.kvist@gmail.com puh: 040 7177966

OLS P11 treenaa kesäkaudella jalkapalloa, tossubandyä ja muuta liikuntaa. Talvikaudella joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Pakkalan tekojäällä, Raksilan liikuntakeskuksessa.

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia jäseniä koko talven ajan. Lisätietoja Petriltä.

Joukkueen oman sivut Olssin netissä: ols.fi/jääpallo/joukkueet/P11