OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa.

Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Laji Jääpallo
Kotipaikka Oulu
Sarja P11SM-sarja sekä Norrbottenin sarja
Jäseniä 30
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Petri

Muutin kuivatreenit mukailemaan tulevien jäävuorojen päiviä. Kuivatreenit vedetään päivän kunnon ja mielialan mukaan. Mukana juoksua, hyppyjä, lihaskunto ja liikkuvuusharjotteita ja kelien salliessa vaihtuva päivän peli.
Petri

Vanhempien palaveri 9.9 klo 18.30 linnanmaan jäähallissa treenien aikana. Luethan treenien infon. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.

Lue loput viestit

Yhteyshenkilö, valmentajapetri.kvist@gmail.com puh: 040 7177966

OLS P11 treenaa kesäkaudella jalkapalloa, tossubandyä ja muuta liikuntaa. Talvikaudella joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Pakkalan tekojäällä, Raksilan liikuntakeskuksessa.

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia jäseniä koko talven ajan. Lisätietoja Petriltä.

Joukkueen oman sivut Olssin netissä: ols.fi/jääpallo/joukkueet/P11