Petri

Muutin kuivatreenit mukailemaan tulevien jäävuorojen päiviä. Kuivatreenit vedetään päivän kunnon ja mielialan mukaan. Mukana juoksua, hyppyjä, lihaskunto ja liikkuvuusharjotteita ja kelien salliessa vaihtuva päivän peli.
Petri

Petri

Vanhempien palaveri 9.9 klo 18.30 linnanmaan jäähallissa treenien aikana. Luethan treenien infon. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.
Petri

Petri

Hei

Uusi kausi alkamassa ja vanhempien palaveri ois paikallaan. Ehdotuksia sopivasta ajankohdasta otetaan vastaan. Paras vaihtoehto ois varmaan kokoontua esim bandykahvioon ihan vain vanhempien kesken. Toinen vaihtoehto on pitää palaveri treenien aikaan pukukopissa. Allekirjoittaneelle sopii näillä tiedoin ma - to 17--> seuraavan kahden viikon ajan.
Vastaile tähän viestiin sopivien ja sopimattomien aikojen kera, niin katsotaan löytyiskö ajankohta, jolloin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.
Jos ja kun löytyy halua ottaa isompaakin roolia joukkueen toiminnassa, niin tervetuloa mukaan. Tekemistä riittää varmasti kaikille halukkaille.

Petri

Petri

Hei

Eiköhän tässä ole hengähdetty ihan nokko tekojääkauden päätteeksi. Vakivuoroja ei taideta kaukaloon saada, mutta yritän saada irtovuoroja, luistelutuntuman ylläpitämiseksi. Vuorot voi tulla lyhyelläkin varoajalla. Treenit pidetään luistelu edellä. Ensimmäinen vuoro jo sunnuntaina 23.4 klo 16 linnanmaan 2-kaukalossa. Paikalle mielellään 20 minuuttia ennen vuoroa, että saadaan maksimihyöty vuorosta.

Petri

Webtimmin varauskalenterin mukaan Raksilan tekojäällä ei ole merkitty vuoroja huomisen 26.3 jälkeen. Huomiselle merkitty kuitenkin vuorot vielä normaalisti, joten näillä tiedoin huomenna 26.3 kauden viimeiset jäätreenit.

Petri