Petri

Hei
Tänään treenit peruttu, mutta luistinten teroitus mahdollista.

Petri

Takit on nyt saatu hommattua, mutta kauden alussa oli puhe myös mahdollisesti jonkun yhtenäisen verkkatakin yms hommaamisesta.
XXL:ssä näyttäis olevan aika lailla vastaava kun P13 joukkue hommas viime vuonna tarjouksessa hintaan 19.90€. 128, 140 ja 152 kokoja löytyy hyllystä sinisenä ja 164 tilattavissa verkkokaupasta. Oisko ideaa halukkaiden tilata tällaiset ja porukalla vaikka painatettais/brodeerattais OLS:n logot rintaan?

Kai

tämän päivän (su 10.12) treenit peruttu. Poikia ollut tänään p13 pelissä ja eiliset pelit vielä varmaan tuntuu jaloissa. LEPOPÄIVÄ. -Kaitsu

Linus

Hei,

Lauantain turnaukseen kioskiin tarvitaan apuja leivontaan ja kioskivuoroihin. P13 pojilla on ilmeisesti aamupäivällä jo pelit eikä heillä ole tiettävästi kioskia, mutta luulen että meillä on ihan riittävästi hommaa saada pidettyä oman turnauksen ajan putiikki pystyssä, joten ehdotan että pidetään kioskia klo 12-17.

Jokainen perhe voisi tuoda jotain leipomusta myyntiin. Leipomisia saisi valita tästä listasta, ilmoittakaa alle tai WhatsAppiin mitä tuotte.
Pitsaa
Pasteijoita
Mokkapaloja
Pullaa

Ja kiireisille vanhemmille muistutuksena, että pakastealtaan pullat ja pasteijat valmiiksi paistettuna sopii vallan mainiosti ☺

Minä käyn kaupassa ja ostan myyntiin mehuja, kahvia, teetä ja suklaapatukoita tms. Lisäksi myynnissä on limpparia ja makkaroita.

Kioskiin tarvittaisiin myös myyjiä. Minä käyn aamulla laittamassa paikat kuntoon ja tuon myytävät, mutta joudun lähtemään Linuksen koulun Lucian päivän juhliin klo 11.30. Yksinkin kioskissa pärjää, mutta ainahan on kivempaa jos saadaan kaksi kerrallaan vuoroon. Saa olla myös pari tuntia kerrallaan jos haluaa ☺

Kioskivuoroja olisi tarjolla seuraavasti:
15-17 Saara

Ilmoitelkaa mitä tuotte ja noita kioskivuoroja niin päivitän listan loppuviikosta!
t. Saara

Linus

Moikka,

tilanne näyttää nyt tältä (eli ihan hyvältä) kioskin osalta:
Klo 12-14 Kati T & Kati H
Klo 14-15 Terhi
Klo 15-17 Saara, Katri

Tarjoilut seuraavasti:
Pitsa – Kati T & Saara
Pasteija - Katri
Pulla – Riitta & Terhi
Mokkapala – Pauliina & Kati H.

Tulostan huomenna hinnaston meille kahvioon. Jos jollain on tuoda lainaan jotain tarjottimia tai tarjoilulautasia (ei mitään hienoja tai särkyviä), niin sellaisista on muistaakseni ollut vähän puutetta aiemmin kahviossa. Meillä ei valitettavasti oikein ole mitään soveltuvaa.

Lauantaina nähdään!
Saara

Tomi

Meitä saattaa löytyä jotain tarjoilulaitasta

Juha

Moro,

Illan yleisöluisteluun tarvitaan edelleen valvojia. Jos joku vaan ehtii nin käykää hoitamassa. Olen ilmoittanut myös muille joukkueille mutta kukaan ei vastaa.

Varatkaa lisäksi pallopoikavuorot 1kpl per poika heti. Ilmoitan sitten meidän vuorot ja muut saa hoitaa loput.

T. Juha